desireeulin

#haringetliv

Ja så ser jag på mitt liv just nu. Jag bara pluggar, pluggar och pluggar, hinner inte med något annat.  Går en kurs i allmän kemi och det känns så stressigt och mycket man ska lära sig på kort tid. När man inte heller kommer ihåg allt från kemi 1 och 2 så blir det extra jobbigt. Men det är bara att kämpa på och ge allt vad man har, så kommer det nog gå bra. Nu ska jag kämpa vidare med en laborationsrapport av labben vi hade idag. 

kikärtpastej

Godmorgon. Har suttit och kollat på youtube under frukosten. Så himla mysigt. Ska gå på en föreläsning idag som börjar 13.00, så åker till Kalmar runt elva och äter lunch där. Vill ge tips på kikärtspastejen jag köpte igår. Provade den på mackan imorse och det var så himla gott. Rekommenderar verkligen. Det blev även en ostmacka, apelsin och en kopp te, mums. Ha en bra dag!  

Goodshop - vegetarisk och ekologisk livsmedelsaffär

Goodshop - en mysig liten affär med stort utbud av ekologiskt och vegetariskt. Ville köpa typ allt där inne. Så mycket mat men även andra produkter såsom tvål, tvättmedel, lotion och schampo mm.

Har inte smakat den än men öppnade burken när jag kom hem och det luktade så gott.  Den bästa saften och Johans favoritsaft.Schnitzel är något jag har saknat sedan jag blev vegetarian. Ska bli spännande att prova dessa. 

Tisdag

Godmorgon! Gick upp 07 idag, klädde på mig träningskläderna och tog en pw/jogging tur runt sjön. Så himla skönt att börja dagen så. Idag har jag massvis med plugg att göra men måste även köpa ett block innan jag sätter igång med det så stan öppnar 10 och då beger jag mig till akademibokhandeln. Jag har även sett at det finns en ekologisk, vegetarisk livsmedelsaffär i stan så jag tänkte gå in där och och se om jag hittar något nytt spännande att testa. 

I söndags var jag och Johan på Clas Ohlsons och även plantagen. Jag behövde en lampa över matsalsbordet eftersom det är där jag sitter och pluggar som mest så det är svårt att göra det i mörkret. Vi köpte även lite växter och krukor, sakta med säkert börjar vi få en mysig lägenhet. Växter gör ju så mycket och det är förstås även mysigt, hemtrevligt och ger bra luft i lägenhet. 

Första tentan avklarad

Äntligen har jag gjort tentan. Den första tentan på biomedicinska analytiker programmet. Jag tycker det gick hyfsat bra men ett fåtal frågor kunde jag inte alls. Det kändes i alla fall ganska bra så jag få hoppas det går bra. Nu ikväll var jag och Johan på hockey med hans mamma, pappa och bror. Alltid lik trevligt att gå på hockey. Imorgon blir det promenad och städa och möjligtvis att kolla runt på tv apparater och annat bra att ha i lägenheten. Kramar!

Upp