desireeulin

Tillbaks med nya tag

Det har varit en hektisk tid de senaste 6-7 månaderna med nästan all fokus på skolan. Det har tagit mycket både fysisk och psykiskt på mig. Att inte ha velat och då inte prioriterat träning jämsides med plugget har gjort att jag mått relativt dåligt samt även gått upp några kilon. Men jag har både läst och hört att träning kan medverka till att man får bättre koncentrationsförmåga långsiktigt och samt blir piggare och får mer energi vilket såklart leder till att det går bättre med pluggandet. Så det är det jag fokuserar på nu. Att prioritera träningen för att kunna prestera i mina studier. 

Så det är även den största anledningen till att jag inte har bloggat. Men det beror även på att jag tappat motivationen till att blogga eftersom jag inte känt att det har varit någon idé då min vardag har varit relativt likadan varje dag. Däremot nu när jag börjat träna så vill jag dela med mig utav mina träningspass och på så vis motivera andra att börja träna även om man studerar. Alltså enkla korta blogginlägg om mina träningspass och lite annat smått och gott som dyker upp i vardagen. Träningen behöver inte ta mer tid en vad man känner att man vill och hinner med. Idag körde jag ett ryggpass med två basövningar och två andra ryggövningar.

 

Marklyft 10 reps x 2 set, 40 kg + 10 reps x 2 set, 50 kg 

Stående rodd 10 reps x 3 set, 20 kg

Pull-ups i maskin 8 reps x 3 set, ca 35 kg

Latsdrag 8 reps x 3 set, 25 kg

 

Jag testar mig fortfarande fram för att veta vilka vikter jag bör ha men känns som att jag ändå är på god väg. All träning är bra träning så länge man utför de på rätt sätt. Så jag använder hellre lite lägre vikter och fokuserar på att ha rätt teknik genom alla repetitionerna och höjer vikten efterhand. Nu ska jag sätta mig vid köksbordet för att plugga och ikväll ska jag träffa en vän och äta på pinchos. <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas