desireeulin

Han blev så överraskad

Hej! Äntligen har det löst sig med bilderna, så i detta inlägget berättar jag om när jag och Johan kom hem från London i söndags. Johan fyllde 25 år på midsommar vilket betyder att vi firade hans födelsedag i London tillsammans med hans familj. Men självklart ville även min familj fira honom och vad är inte mer perfekt än att komma hem till lägenheten fullt med ballonger. Han blev så överraskad och glad. Han hade ingen aning om att jag och syrran planerat detta. Mamma fick nycklar till vår lägenhet så att hon och syrran sedan kunde fixa ballongerna. Det var så kul att se hans reaktion. Han är inte lätt att överraska nämligen. :)

På bordet stod denna söta lilla blomkruka och ett kort där min familj gratulerar honom och bjuder hem oss på middag hos min bror. Såhär fint hade syrran, hennes man och dotter samt mamma fixat i lägenheten. Det var även ballonger i sovrummet och i köket. Dem hade även lagt ballonger uppe på takfläktens "vingar" vilket jag inte visste om. Så när jag skulle sätta igång den dagen efter så flög det ballonger överallt. Haha! Av syrran fick han detta spelet som är en expansion till Ticket To Ride. Vi har redan ett av originalspelen som är Ticket To Ride - Europe. Rekommenderar verkligen detta spelet. Så kul, speciellt om man är fler än två. Sen fick han även lite pengar av mamma och brorsan. 

Sen får vi såklart inte glömma Londonresan som Johan fick av sina föräldrar och som var helt fantastisk och underbar. Så himla mysigt att får umgås med hans familj och upptäcka London tillsammans med dem. Den resan komma jag att skriva om i ett eget inlägg. 

Ha en fortsatt trevlig lördag! 

/ Desse

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas