desireeulin

Härliga tisdag

Godkväll! Andra arbetspasset denna veckan och idag jobbade jag mellan 11 och 19. Hundarna fick följa med till jobbet då mamma jobbade och inte hade möjlighet att gå ut med dem på sin rast. Dem tycker det är så kul och mysigt att få följa med och har legat hela dagen ute på gräsmattan och haft det gött. 

Efter jobbet så åkte jag hem till mamma och lämnade hundarna, körde hem och bytte om till träningskläder, tog med en nocco som jag drack i bilen på vägen till gymmet. Gymmet stängde 21.00 idag och jag var där vid 20 så det blev ett kort pass men ändå relativt tufft. Startade med marklyft och körde på lätt vikt i början som uppvärmning, sen körde jag 60 kg 5x5. Därefter körde jag ett litet cirkelpass med tre övningar enbart för rumpan vilket var utfall, 10 reps på varje ben med 12,5 kilos vikt. Därefter körde jag med samma vikt och gjorde 10 reps av höftlyft med fötterna på en step up, och sist 10 reps höftlyft utan vikt. Så jag är nöjd måste jag säga. 

Nu ska jag nog koka lite gröt till kvällsmat och sedan varva ner framför teven. 

Mina fina vovvar. Mia till vänster och Dora till höger.Vill tillbaka hit på bilden ovan, nere i Sölvesborg i Sandviken. Så himla fin strand där och så är det långgrunt. Jag och Johan stod där i vattnet förra året och kastade frisbee. Så himla mysigt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas