desireeulin

Långhelg

Då var det fredag äntligen och jag är långledig. Var i princip ledig hela dagen igår också då jag jobbade natten och slutade halv tio på förmiddagen. Har nu jobbat fyra nätter i sträck vilket man inte brukar göra men när någon är sjuk så finns det inget val. Det blir ju i alla fall mer lön vilket jag verkligen behöver.

Jag ha tagit det väldigt lugnt nu på förmiddagen och lät mig även sova ut ordentligt. Det behövdes verkligen kan jag lova. Träna skulle jag ha gjort idag men ibland behöver man en slapp dag som jag fått idag. Ikväll blir det grillning med Johan och han har bjudit in några av hans vänner också. Det ska bli trevligt och mysigt och tänkte minsann gå ner på systemet och köpa mig lite vin.

Blommorna som jag har fotograferat fick jag utav min svägerska då hon tackade för att jag ställer upp och passar barnen. Det hade hon ju egentligen inte behövt ge mig blommor för men såklart blev jag väldigt glad och man känner sig uppskattad. Tror det är viktigt att visa uppskattning för sina nära och kära och inte ta varandra för givet. 

Hoppas ni får en trevlig helg!

/ Desse

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas