desireeulin

London

Äntligen kommer nu lite bilder från London. Det ända jag har att säga är att London var underbart och jag vill verkligen åka dit igen! Tur att det inte är så långt ändå. Vi gick i Hyde park och det var helt fantastiskt. Det ligger ju typ verkligen mitt i London och ändå var det så skönt, lugnt och mysigt där. Har inga bilder därifrån tyvärr men massvis med andra fina bilder. 

Big Ben som tyvärr omgavs av ställningar. De gjorde någon reparation eller liknande. Bortsett från det så är ju tornet och klockan så himla fin och stor. Det var en av mina önskemål när vi var här, att se Big Ben.Johan tog detta fina kortet på mig. Se så fin bakgrund det är på bilden. 

Bussarna är ju så häftiga här. Dock så åkte vi aldrig någon.

En gata i stan. Husen är ju så häftiga. London eye åkte vi inte heller då det endast var jag och Johans lillebror som vågade. Så eftersom inte alla ville följa med så struntade vi i det. 

När vi var påväg till Buckingham palace så passerade dessa fina hästar. Min underbara sambo och hans fina mamma. Det var verkligen så himla mysigt att åka med hans familj. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas