desireeulin

11 dagar kvar till sista tentan

God eftermiddag. :) Sitter i soffan och försöker skriva en labrapport som ska vara inne senast onsdag. Det går segt men det går i alla fall framåt. Idag steg jag upp klockan 8 och till frukost åt jag alpro, soja yoghurt med kokossmak och så hade jag müsli som topping. Det är min nya favorit och passar perfekt till dagar då man stiger upp tidigt och inte vill stå och bre massa mackor. Därefter satte jag mig en stund och pluggade för att sedan unna mig en promenad i solen. Det var väldigt skönt och behövligt. Som sagt så är det 11 dagar kvar till sista tentan och det känns så konstigt och så är jag lite stressad också. Känns som jag behöver mer dagar att plugga inför tentan än vad jag har. 

Igår var jag och Johan på plantagen och köpte två lerkrukor så att jag kunde plantera om mina tomater. Det blev så himla fint och det passar så bra i vårt fönster vid köksbordet. Det är små tomatplantor som får små tomater och det passar väldigt bra eftersom vi inte har plats för stora plantor här i lägenheten. 

Den höga växten till höger är från en böna från butiken TGR, en så kallad "magic bean". tyckte den var så häftig med sina stora blad så jag planterade om den i en större kruka. Ska bli kul och se hur stor den blir och om det kommer några blommor på den. Lampan som ni ser på sista bilden är från clasohlson och jag tycker den är så fin. 

Nu ska jag försöka fortsätta med plugget och hoppas jag kommer en bra bit på vägen. :D

/ Desse

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas